​KONTAKT DØGNVAGGT 24/7

Referencer​

HI3G Danmark

Brian Svendsen, Shop Coordinator

”Vi har igennem de sidste 5 år haft MG glas og facade som leverandør. I den periode har vi haft et rigtigt godt samarbejde. Der er altid en rar og venlig modtagelse af opgaver i alle størrelser, som altid bliver udført professionelt og hurtigt, og til rimelige priser. Når der opstår problemer undervejs, i en given opgave bliver problemet altid løst med entusiasme og et smil. De går gerne den ekstra mil."

Camvision

Morten Iversen, Direktør

“Camvision har samarbejdet med MG Glas & Facader i en årrække.

Vores oplevelse af samarbejdet er positivt og vores kunder får en god service og pris hvilket er vigtigt for os. Mikkel er altid imødekommende og yder gerne en ekstra indsats.”

Rednings-Ringen

Jørgen Sax Maarbjerg, Vagtmester

“På mange af vore kunder er MG Glas tilknyttet som tilkald, for afdækning og udskiftning af glas i vinduer, døre o.l. Et samarbejde vi er meget glade for, da opgaverne altid modtages og udføres professionelt”

Domino’s Pizza

Daniel Thrane, Head of Franchising and Development

“4 punkter der beskriver MG-Glas: Hurtig reaktion – Pålidelig – Effektiv – Tilfredsstillende. MG-Glas har altid været hurtig på eksekveringsfronten, såfremt vi har stået med en skade der skulle håndteres. Løsningsorienteret tilgang, imødekommende og fleksibel ifht løsninger.

Kan kun give MG-Glas mine varmeste anbefalinger.”

Se Virksomheds profil HER

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI KAN UDFØRE
​DINE ØNSKER​.

​Drømmer du om glashylder med polerede kanter eller spejle efter din mål?

​​Klik her og læs mere

DØGNVAGT

RING PÅ TLF.:
+45 70 23 43 23

VI MEDLEM AF