Tidligere
Næste

MG Glas – hurtig døgnvagt ved glasskade

Uheldet er ofte ude, når du mindst venter det. Heldigvis har vi aldrig lukket hos MG Glas. Vi har hurtig døgnvagt, og vi garanterer, at hjælpen aldrig er mere end 30-60 minutter væk. Ved akut glasskade rykker vi ud og dækker af hurtigst muligt. Det er nemlig vigtigt, at glasskaden bliver ordnet med det samme, uanset om den er stor eller lille.

Vi hjælper både erhverv og private 

Har der været indbrud, mens du ikke var hjemme? Der kan være mange grunde til, at du har brug for hjælp uden for almindelig arbejdstid. Vi er altid klar med hurtig hjælp.

 

Det samme gælder, hvis du bliver vækket midt om natten, fordi der har været indbrud i din forretning eller på dit kontor. Hvis tyvene har smadret en rude for at komme ind, klarer vi det hurtigt med vores lynhurtige døgnvagt ved glasskader. 

Hvordan hjælper vi?

Vi tager altid telefonen. Vores døgnvagt rykker ud på 30-60 minutter ved akut glasskade alle døgnets 24 timer – også på helligdage. Vi tilbyder alle former for afdækning i forbindelse med glasskade, hærværk og indbrud både til erhverv og private. Med vores døgnvagt er du garanteret, at en glarmester er på pletten inden for 30 minutter i og omkring de største byer og inden for 60 minutter på resten af sjælland.

 

Vi kan desuden levere og montere en ny rude inden for 24 timer. Derudover hjælper vores glarmester blandt andet med:

 

  • Reparation og udskiftning af låse

  • Hul i taget

  • Ødelagte døre

Har du fået en glasskade, så kontakt os på telefon 70 23 43 23.

Er uheldet ude i din butik?
Vi skifter ruden indenfor 1-2 dage!

Vi kan hjælpe på hele sjælland!

Tryk på Danmarkskortet nedenfor og se hvor i landet vores egne samt vores underleverandører dækker.

Kontakt os eller lad os kontakte dig