Tidligere
Næste

Udskiftning af termoruder til energiruder

MG Glas er din lokale glarmester og meget mere. Vi kan nemlig levere, montere og udskifte alle typer af døre, vinduer, ruder og facader. Vi klarer opgaver for både private og erhverv lige fra stuevinduet til butiksvinduet.

 

Et af de bedste steder at starter, hvis du vil energioptimere din bolig er ved vinduerne. Der er nemlig rigtigt mange penge at spare på energiregningen i det lange løb, hvis du udskifter dine gamle termoruder til lavenergiruder. Samtidig får du et bedre indeklima.

Vi klarer alt fra start til slut 

Du kan enten starte med en rude ad gangen eller du kan tage den store tur på én gang. Vi kommer gerne ud og rådgiver dig om, hvad der er den rigtige løsning for dig og laver et regnestykke på, hvor meget du kan spare. 

 

Vi leverer ruder til alt fra ovenlys til almindelige vinduer, terrassedøre, døre eller hvor du ellers har ruder i dit hjem. Vi leverer og monterer i alle størrelser – også hvis dine ruder ikke har standardmål. 

 

Du kan vælge at udskifte hele dit vindue eller hele døren. Du kan også vælge blot at skifte ruderne. Det afhænger af den kvalitet du har i forvejen. Helt nye vinduer giver selvfølgelig din bolig et æstetisk løft.

 

Vores tømrere og glarmestre kommer og måler op, og vi skræddersyer en løsning, der passer til dine behov. Vi kan også renovere dine gamle vinduesrammer. Derefter kommer vi og monterer de nye ruder.

 

Kontakt MG Glas på telefon: 70 23 43 23 hvis du vil vide mere eller for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os eller lad os kontakte dig