Udskiftning af termoruder til energiruder

MG Glas er din lokale glarmester og meget mere end det. Vi kan nemlig levere, montere og udskifte alle typer døre, vinduer, ruder og facader. Vi klarer opgaver for både private og erhverv lige fra stuevinduet til butiksfacaden.

Vinduerne er et af de bedste steder at starte, hvis du ønsker at energioptimere din bolig. Der er nemlig rigtigt mange penge at spare på energiregningen, hvis du udskifter dine gamle termoruder til lavenergiruder. Samtidig får du også et bedre indeklima.

Vi klarer alt fra start til slut 

Vi leverer ruder – alt fra ovenlysvinduer til almindelige vinduer og drivhusglas, terrassedøre eller hvor du ellers måtte have ruder i hjemmet. Vi leverer og monterer alle størrelser – også hvis dine ruder ikke er standardmål.  

Du kan vælge at udskifte hele dit vindue eller hele døren. Du kan også vælge blot at skifte ruderne. Det afhænger af den kvalitet, du har i forvejen. Helt nye vinduer kan selvfølgelig give din bolig et æstetisk løft. 

Vores tømrere og glarmestre kommer og måler op, og vi skræddersyer en løsning, der passer til dine behov. Vi kan også renovere dine gamle vinduesrammer. Derefter kommer vi og monterer de nye ruder. 

Kontakt MG Glas på telefon: 70 23 43 23 hvis du vil vide mere eller for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os eller lad os kontakte dig