Tidligere
Næste

Alt i tilbehør til badeværelset 

Ny glasdør til brusekabinen? En glasvæg, hylde eller et speciallavet spejl til badeværelset. Vi kan levere og montere alt i tilbehør i glas til badeværelset. Vi er eksperter i at tilskære glas efter dine ønsker til konkurrencedygtige priser.

Helt nyt eller en opfriskning

Skal du lave dit gamle badeværelse om eller have helt nyt badeværelse? Vi kan hjælpe med hele processen fra start til slut, når det handler om tilbehør til badeværelset. 


Selvom du ikke skal ud i den helt store renovering, kan en glasdør til brusekabinen eller et nyt spejl gøre underværker. Du kan sagtens friske dit gamle badeværelse op med nye glaselementer og nyt tilbehør i glas.

Hvad kan lade sig gøre?

Vi hjælper med rådgivning om, hvad der kan lade sig gøre. Vi kommer også gerne med inspiration til løsninger. Har du for eksempel tænkt på at få en speciallavet brusekabine med glasvægge og glasdør? 


Vi er specialister i tilpassede løsninger, når det gælder tilbehør til badeværelset efter hver enkelt kundes behov. Vi bruger tid på at snakke med dig om mulighederne, og vi er altid frisk på en ny udfordring.


Skal spejlet være ekstra stort, skal det fylde en specifik væg, eller skal det være rundt eller diamantformet? Skal brusekabinen have en særlig form? Mulighederne er mange, og vi løser alle typer af opgaver:


  • Nyt spejl i en særlig form

  • Glasvæg i en særlig tykkelse

  • Glashylde på mål

  • Brusedør og -kabine i glas

  • Forskellige glastyper


Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os eller lad os kontakte dig