Smart elektronisk kattelem

Med en kattelem kan din kat frit gå ud og ind af din bolig. Alle vores kattelemme er med chip, så du slipper for fremmede katte i dit hjem.

En kattelem er praktisk både dag og nat, da katten selv kan bestemme, hvornår den vil ud og ind. Det er både en tryghed for dig og for din kat, at den selv kan gå ind eller ud, når der er brug for det. Samtidig er du mindre afhængig af at skulle være hjemme.

Katte har egne faste rutiner og tidspunkter, hvor de gerne vil ud eller ind. Samtidig er en kat et uafhængigt dyr, der gerne vil gå sine egne veje, og selv bestemme, hvornår den vil ud at jage eller ind for at spise eller sove.

Det nyeste inde for kattelemme er, at du kan styre kattelemmen fra mobilen. Hub er et system, der kan styres via din mobil, ved dette system kan du også over mobilen, låse for kattelemmen, så katten ikke kan gå ud, og ligeledes kan du se, om katten er hjemme eller ude at udforske.

Fordele ved en elektronisk kattelem

Der findes mange forskellige varianter af kattelemme. Hos MG Glas er alle vores kattelemme elektroniske. Katte er af natur nysgerrige og ikke mindst snedige. Det smarte ved en elektronisk kattelem er, at det kun er din kat, og ikke naboens eller en anden helt fremmed kat, der sniger sig ind af kattelemmen til din kats madskål. 

To varianter

Vores kattelemme fås i en stor eller en lille udgave. Tommelfingerreglen er, at vejer din kat mindre syv kilo, kan du vælge den lille. Er det en større kat på mere syv kilo, bør du vælge den store kattelem – den kan faktisk også anvendes til helt små hunde.

Den store kattelem giver også mulighed for at indstille, i hvilket tidsrum katten kan benytte kattelemmen. Det er især effektivt, hvis du ikke ønsker, at din kat strejfer omkring på alle tidspunkter af døgnet, eller hvis du kender din kats døgnrytme og ved, hvornår der er brug for, at den er åben.

Priser 2-lagsglas

Standardpriser (inkl. moms) ;
inkl. levering og montering af kattelem i en rude med to lag glas:

 • Lille kattelem i lille rude – kr. 5.000,00
 • Lille kattelem i mellem rude – kr. 5.600,00
 • Lille kattelem i stor rude – kr. 7.100,00
 • Stor kattelem i lille rude – kr. 5.510,00
 • Stor kattelem i mellem rude – kr. 6.110,00
 • Stor kattelem i stor rude – kr. 7.670,00

– tillæg for modellen med Hub er 1,740,00kr.

Bemærk:
Ruden er uden garanti, uden for standart

Priser 3-lagsglas

Standardpris (inkl. moms);
inkl. levering og montering af kattelem i en rude med tre lag glas:

 • Lille kattelem i lille rude – kr. 6.020,00
 • Lille kattelem i mellem rude – kr. 6.620,00
 • Lille kattelem i stor rude – kr. 8.540,00
 • Stor kattelem i lille rude – kr. 6.620,00
 • Stor kattelem i mellem rude – kr. 7.220,00
 • Stor kattelem i stor rude – kr. 9.140,00

– tillæg for modellen med Hub er 1,740,00kr

Alle priser er inkl. moms og der kan forekomme tillæg ved specialruder, og systemer f.eks. Sprosser, specialglas, ruder i facon.

Kontakt os og høre nærmere

Hvordan fungerer chip-registrering

Alle vores kattelemme er elektroniske og genkender din kat via dens chip. De fleste katte har en chip i nakken, da det gør det lettere at finde kattens ejermand, hvis den skulle være kommet på afveje. 

Hvis ikke din kat har en chip, skal du forbi dyrlægen for at få en monteret. Når først den del er i orden, kan du være sikker på, at din kat bliver lukket ind og ud af din kattelem. Og at der ikke kommer andre katte ind i huset. 

Når katten går gennem kattelemmen første gang, er den registreret i lemmens elektroniske system. Kattelemmen husker katten til næste gang, og at det kun er denne kat, der må få adgang. Har du mere end én kat, kan det også indstilles i kattelemmen.

Montering

En kattelem kan monteres i alle typer af materialer. Det er praktisk at montere lemmen et sted, hvor det ikke gør så meget, hvis det trækker lidt ind, da der altid vil komme lidt luft ind gennem lemmen. Det er derfor rigtigt godt i for eksempel bagdøren, bryggersdøren eller lignende.

Hos MG Glas klarer vi alt med hensyn til montering af kattelem. Det kan nemlig være svært at montere selv i en rude uden at have de helt rigtige redskaber. Det er heller ikke helt ligegyldigt, om der er tale om en stor eller en lille rude. 

Vi er eksperter i at montere en kattelem i mange forskellige typer af ruder. Uanset om du har en nyere eller ældre rude, og om der er tale om termoruder med to eller tre lag glas. 

Vi kommer og måler op, monterer og sætter lemmen i for dig. Vi sørger for, at det ser pænt ud, og at kattelemmen sidder helt lige. Vi hjælper også gerne med rådgivning om, hvilken størrelse kattelem du skal vælge, og hvor du skal sætte den i. Har du i øvrigt brug for hjælp til montering af andre ruder, kan du også se mere her.