Har du brug for en tømrer så har vi også søsterselvskabet  Tømrermester Mikkel Geschwendter ApS Linket finder du her:

http://www.mgtomrer.dk

Vores kunder tæller både private og store samt små virksomheder. Vores tømrere foretager opgaver af alle typer og størrelser. Også uden for normal arbejdstid.

Glarmester og tømrer går hånd i hånd

Ofte lapper tømrerarbejde og glarmesterarbejde ind over hinanden. Når vinduerne skal udskiftes, gælder det ofte det samme med rammen rundt om dem. Vil du have lavet et nyt ovenlysvindue i din entré, er det et job for en med både tømrer- og glarmester-færdigheder. 

De to ting lægger sig så tæt op ad hinanden, så vi har valgt at specialisere os i begge fag.

 

Kontakt os eller lad os kontakte dig

Alt i tømrerarbejde

Vores erfarne tømrere dækker hele sjælland, og vi kan rykke hurtigt ud, hvis der er tale om akutte opgaver. Vi kan hjælpe med mange forskellige typer af opgaver lige fra nye døre og vinduer til større ombygninger, tagarbejde eller facaderenovering. 

 

Trænger dine vinduesrammer til renovering, før vi skal sætte nyt glas i dem, kan vi hjælpe med det. Nogle gange kan dine gamle vinduer have mange år tilbage, hvis de blot får en kærlig hånd. Vi kan også hjælpe dig med renovering af dit tag eller din facade. Kort sagt er der ingen opgave, der er for stor eller for lille. Vi hjælper også gerne med større entrepriseopgaver i forbindelse med for eksempel nybyggeri, tilbygninger eller renoveringer.

Nybyggeri, tilbygning eller renovering

Vi vil gerne være med fra start til slut, men vi springer også gerne ind, når der er brug for det i løbet af byggeprocessen. Vi kan hjælpe med alt fra nybyggeri til tilbygninger og renoveringer. Ønsker du for eksempel specialløsninger i dit nybyggeri, kan vi sagtens lave det. Uanset om det drejer sig om vinduer i en speciel størrelse eller udformning. Om det drejer sig om facadebeklædning eller gipsarbejde og tagarbejde. 

 

Vi kan også specialfremstille en bænk i din nye tilbygning, lægge gulv eller snedkerere en lækker vindueskarm. 

 

Når det kommer til renovering af en ældre bolig, hjælper vi gerne. Måske har du overvejet, om du skal have lavet et ovenlysvindue i stuen eller på badeværelset? Måske vil du have udskiftet dit loft eller dit gulv i samme omgang? Vi kan både flytte vægge, vinduer og døre.

Døre og vinduer

Vi er eksperter i nye døre og vinduer og kan vejlede dig fra start til slut om alt fra energioptimering til valg af vinduestype. Vi kan skære hul til et nyt vindue, eller vi kan lave det eksisterende vindue større. Altså MG Glas kan hjælpe dig med stort set alt, der vedrører døre og vinduer.

Rådgivning

Har du en væg, du gerne vil have flyttet, eller vil du have lavet et nyt vindue? Vores erfarne glarmester og tømrer kan rådgive dig om, hvad der kan lade sig gøre. Vi kan samtidig hjælpe med, hvad der rent arkitektonisk fungerer bedst.

 

Vi kommer også gerne ud og ser huset efter. Vi kan tjekke dine vinduer, dine døre eller dit tag for utætheder, rådne lister eller bjælker. På den måde kan vi være på forkant med skaderne, før de opstår. Vi kan også vejlede om, hvordan du kan energioptimere din bolig.

Er uheldet ude?

Et indbrud kan ofte resultere i skader på vinduer og døre eller ødelagte ruder. Det kan også være, at en pludselig opstået vandskade har gjort stor skade på dit træværk. Ofte opstår disse typer af skader akut og skal udbedres med det samme. Vi har døgnvagt til hele sjælland og du kan altid få fat i os.

 

Vi kommer og dækker af, og vi kan udbedre de fleste skader inden for 24 timer. Det kommer helt an på typen af skaden. 

 

I den forbindelse har vi også stor erfaring med forsikringsskader og tager gerne dialogen med forsikringsselskabet.

Dét kan vi lave

Vi kan lave stort set alt. Er der noget, der ikke står på listen, kan du altid tage kontakt til os. 

 

  • Alt i tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning, renovering eller tilbygning

  • Døre og vinduer

  • Bygningsrenovering

  • Facaderenovering

  • Entrepriseopgaver

  • Forsikringsskader

  • Gipsarbejde

  • Tagarbejde

  • Gulve og lofter

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi tager telefonen alle døgnets 24 timer, og vi kan være på pletten inden for 30-60 minutter. 

 

Er der tale om et akut opstået problem, kan du altid ringe til vores døgnvagt på: +45 70 23 43 23.